HUSK FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 600 KR

  • MIN KURV    0

    Din indkøbskurv er tom.

Lystens hule - Se med på DR K

Vi er stolte af vores smukke damer som medvirker i Lystens Hule: 
4 programmer af Agnes Tine Tolbøll

Kom med os på besøg i vores erotiske butik Lust, her arbejder fem stærke kvinder, der brænder for at hjælpe andre med deres seksualitet og udbrede kendskabet til alle former for sex.


Mød os første gang torsdag den 28. september kl. 20.30 DR.DK 

Lystens hule (1:4)  Kate og skammen
Kl. 23:20 til 23:50 (0t 30m)


I det indre København ligger lystens hule, den erotiske butik Lust. Lust er meget mere end en sexbutik, der langer dildoer og buttplugs over disken. Her arbejder fem stærke kvinder, der brænder for at hjælpe andre med deres seksualitet og udbrede kendskabet til alle former for sex; alt fra sprøjteorgasmer til sex med flere partnere. De ansatte kvinder i Lust kæmper deres egen seksuelle frigørelseskamp mod skam og tabuer.

I det første af fire programmer møder vi Kate, som var en del af Jehovas Vidner som barn. Her fik hun pålagt sig en skam omkring sin seksualitet, som hun nu gør alt for at bekæmpe; både hos sig selv og andre i samme situation. Når Kate poserer nøgen som croquis model er det bl.a. for at vise, at hun står ved sin egen krop. Og når hun arrangerer den store "Slutwalk", er det for at hylde friheden til egen seksualitet.
Episode : 1:4
Genre : Dokumentar
Year : 2017 

 

Flere indlæg

Søg