Danske singlekvinder har talt: Her er vores favorit sexlegetøj

 

 

 

Vi har hos single.dk adspurgt nogle af vores friske singlekvinder, anno 2019, hvilket sexlegetøj de foretrækker. Her er resultatet

 

Bfit Classic bækkenbundskugler

Bækkenbunds- eller kærlighedskuglerne fra Bfit er lige til – på den gode måde. Selvom de adspurgte singler i testperioden ikke kunne nå at føle kæmpemæssige ændringer i deres bækkenbundsmuskulatur, kunne de konstatere, at de virker efter hensigten.

– De virker lidt store ved første øjekast, men man finder hurtigt ud af, at man kan starte med kun at bruge én love ball, og selv hvis man prøver med to af slagsen, er det faktisk overraskende nemt.

Rom blev ikke bygget på en dag – og det gør din bækkenbund heller ikke. Kvinderne var dog enige i, at kuglerne gør det nemmere at træne den del af kroppen.

– Det er jo meget nemmere end at skulle tilbringe tid i fitness.

Og der ér god grund til at træne din bækkenbund. Du forebygger nemlig både inkontinens og får kraftigere orgasmer.

Kuglerne gør det for dig – du skal bare holde dem rene og bruge vandbaseret glidecreme. Easy peasy!

Læs mere om Bfit Classic Loveballs her...

 

Booties Small Butt plug

– Den føles fantastisk blød og dejlig, lidt ligesom sådan en stressbold man kan sidde og falde til ro med, er den første kommentar.

Men Booties’ Butt plug kan mere end det. Den kan bruges af både mænd og kvinder, og takket være dens såkaldte stressbolds-agtige og bløde tekstur er den nem at bruge, særligt for begyndere.

– Den er blød, nem og fungerer bare. Selvfølgelig kan man gå en størrelse op, men altså, man bliver jo ikke træt, for erfaren eller for gammel til den her. 

Nogle kvinder brugte den alene og andre som forspil med deres partner – begge dele duer.

– Jeg brugte den på mig selv, sammen med ham jeg ser. Han syntes det var mega frækt og den gav en anden og bedre fornemmelse.

Husk dog altid at bruge glidecreme – og altid vandbaseret – inden du begiver dig på eventyr med en butt plug.

Du kan læse mere om Booties Small Butt plug her...

 

Yoni bækkenbundsæg

Hvis du er nybegynder, er Yoni-ægget let at gå til. 

– Det minder om en lykkesten, bare med en lille snor i. Det er er vildt fint.

Vores singlekvinde har ret. Selvom du nok ikke finder et magen til i en indisk stenbutik, er det diskret og ville nærmest kunne hænge som påskepynt på en troldegren.

– Jeg synes, det er meget nemt at bruge. Efter et par gange, kan man både ligge, stå og gå rundt med det. Det er ikke ubehageligt overhovedet, faktisk snarere tværtimod.

Uanset om du er single eller i parforhold, er ægget et super fint og nemt redskab til at træne bækkenbundsmuskulaturen. Thumbs-up herfra!

Du kan læse mere om Yoni ægget her

 

Bodywand midnight massager

– Den er nice. Jeg synes den virker mega godt, og så skal den bare i stikkontakten. Første gang jeg tændte den, syntes jeg den var lidt voldsom. Jeg havde også skruet helt op for den, men jeg vendte mig hurtigt til det, og det blev voldsomt på den gode måde.

Er du single, og savner du lidt hurtig stimulering i hverdagen, kan Bodywand klart anbefales.

Den kan både bruges intimt og som regulært massageredskab – hvad enten du er alene eller har en partner med ømme skuldre. Win-win.

Kvinderne er enige – der kommer ingen klager over den her.
Du kan læse mere om Bodywand midnight massager her... 

 

BDesired Deluxe

En vibrator og dildo samlet i én – smart.

Ud af de adspurgte singler, syntes alle, at den føltes helt fantastisk at røre ved – ligesom med butt pluggen.

– Den virker og har alle de indstillinger man skal bruge i forhold til tempo og styrke. Og så er den rigtig nem at have i natbordsskuffen – handy størrelse, praktisk og i en fin, diskret silkepose.

Hvad end du måtte være til vibrator, dildo eller begge dele, leverer BDesired Deluxe varen. Også i badet, hvis du synes det er frækt. Det eneste minus kvinderne kunne komme i tanke om, var, at batterierne sommetider skal skiftes. Men hey, hvad kunne man ellers forvente?

Klar anbefaling herfra.

Du kan læse mere om BDesired Deluxe her

  

ON Natural Arousal Olie

Olien dryppes forsigtigt ud og påføres hvorend du har lyst – men de intime regioner er selvfølgelig at fremhæve.

– Det er lidt ligesom at komme chili på. Eller at brænde sig på en god måde. Alt mærkes bare kraftigere. Det snurrer i huden. 

Og det er netop hovedet på sømmet. Har du lyst til at mærke din egen, eller måske BDesired Deluxes, berøring ekstra meget, giver olien følesansen et ordentligt nøk op.

– Jeg har hørt, at alting føles dejligere hvis man tager stoffer. Jeg tror det er lidt på samme måde med olien. Den forstærker ligesom sanserne der hvor man har den på.

Kvinderne er ikke i tvivl: Olien virker. Dog er det en god ide at starte med et enkelt dryp og langsomt dryppe igen efter nogle minutter, hvis du vil skrue op for sensationen.

I øvrigt dufter den noget så dejligt af jule café latte med kardemomme og kanel.

Du kan læse mere om ON Natural Arousal Olie her...

 

Tak til single.dk for deres fine anmeldelser

 

  


Ældre indlæg Nyere indlæg