Mandens G-punkt - Find dit P-punkt her!

Manden har mulighed for at opnå en nydelse tilsvarende kvinders G-punktsorgasme. Mandens G-punkt hedder P-punkt og findes ved hans prostata-kirtel.

 

P-punktet er mandens emotionelle sexcenter

Tantriske filosoffer betragter P-punktet som mandens emotionelle sex-center. Når dette sted masseres, frigøres store mængder af emotionel og fysisk stress med mange gavnlige “bivirkninger”. P-punkts-massage kan bringe modtageren i stor ekstase, og den øgede blodgennemstrømning i de ædlere dele har en præventiv virkning mod sygdomme som f.eks. prostatakræft.

 

Stimulation via anus

Den mest direkte måde at massere mandens P-punkt er via anus. Det kan tage lidt tid at vænne sig til denne form for stimulans. Nogle mænd har modstand, da de fejlagtigt tror, at det vil opfattes som umandigt at dyrke denne form for sex sammen med en kvinde. Men interessen for denne form for sex stiger, og det er ikke kun forbeholdt homoseksuelle mænd at åbne sig for alternativer til almindelig penetration. Inde i Lusts praksis erfarer vi, at mange par er på jagt efter mandens indre kilde til nydelse og velvære, til stor glæde for begge parter.

P-punktet sidder direkte under urinblæren, ikke ret langt fra penis’ indre rod. Kirtlen er på størrelse med en valnød, og nærheden til anal-væggen gør den nem at stimulere via anus.

 

Leg dig frem til P-punktsorgasme
Der findes et stort udvalg af sexlegetøj designet med P-punkts stimulans for øje. Vi anbefaler følgende produkter til at starte jagten på den velsignede P-punkts- orgasme: anal sexlegetøj til mænd.

 

 


Ældre indlæg Nyere indlæg