HUSK FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 600 KR

  • MIN KURV    0

    Din indkøbskurv er tom.

Feromoner - kærlighedens hemmelige sprog

Da Napoleon vendte hjem fra krig, skrev han et brev til sin elskerinde Josefine: “Kommer i morgen, vask dig ikke”. Han vidste godt, at det mest ophidsende var duften af hendes egen aroma.

Selve ordet feromon stammer fra det græske ord pherein = bære og horman = at ophidse.

Når vi tænder på en person, er det langtfra kun det vedkommende siger, og hvordan partneren ser ud, der spiller ind. En ligeså afgørende faktor er, hvordan han eller hun dufter. Det er vores individuelle duft og særlige feromoner, der udgør et kemisk signalsprog, vi reagerer på ubevidst.

Der er blevet forsket meget i disse tiltrækningsmolekyler, og videnskaben har fundet indicier for, at feromoner påvirker vores seksuelle adfærd – der findes et menneskeligt gen for feromoner.

Omvendt kan tab af lyst meget vel bero på småforstyrrelser i den personlige kemi. Desværre kan brug af P-piller også indvirke på feromonproduktionen og dermed nedsætte lysten. Prøv at droppe alt for tunge parfumer og overdreven vask i en periode, og se om lysten kommer tilbage.

Omvendt kan man øge sin erotiske tiltrækningskraft med hjælp af feromonprodukter, der findes på markedet, med tilsatte kemisk fremstillede attraktions-substanser.
 Med lidt ekstra feromoner går man aldrig galt i byen!

Feromon-parfume er et godt fif til at øge dine score-muligheder eller for at bringe gnisten tilbage i dit parforhold. 

 

Se vores udvalg af feromon parfume her.

Flere indlæg

Søg