G-punktet: det findes!

Vi oplever tit i Lust, hvordan vores kunder ønsker af at få en G-punkts orgasme. Vi må konstatere, at orgasme-variationerne findes i et mangefold, ikke kun fra kvinde til kvinde, men det er også forskelligt afhængigt af, hvilken periode af vores liv vi befinder os i. Ifølge den amerikanske undersøgelse The Hite Report, har 70% af kvinder behov for klitoris stimulering for at få en orgasme, mens de resterende 30% lettere får orgasme ved stimulering i skeden.

Videnskaben har først for nyligt accepteret, at kvinden har flere lystpunkter end klitoris, men endnu mangler der meget forskning indenfor dette område. Vi har døjet med mandlige videnskabsmænds nedladende og forvanskede teser, der har påvirket vores opfattelse af det kvindelige køn.

Vi ved, at det kvindelige lystorgan er ti gange så stort som selve klitorishovedet, og ca 5-10 cm ind i vagina sidder g-punktet, som er kvindens prostata.

Hvordan opnår vi G-punkts orgasme? Det er vigtigt med forspil, timing, tryk og teknik. Et stærkt og energisk pres mod G-punktet er afgørende for nydelsen og orgasmen. Det er desuden ved stimulering af G-punktet, vi kan få en sprøjteorgasme.

Vi anbefaler følgende G-punkts vibratorer og dildos til at finde G-punktet
 og opnå G-punkts-orgasme:

 


Nyere indlæg