HUSK FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 600 KR

  • MIN KURV    0

    Din indkøbskurv er tom.

Tag med Lust i biografen og se Shortbus og Ramona MachoKøbenhavns bedst kendte erotiske butik LUST og Husets biograf byder velkommen til en ordentlig omgang Lust-O-Rama på de skrå brædder!

Lørdag d. 14. marts vises den erotiske kult klassiker ‘Shortbus’ (2006) der portrætterer en gruppe mennesker der alle søger deres seksuelle kald og identitet. Deres veje krydses i New York klubben ‘Shortbus’, der som navnet indikerer er den lille korte skolebus for alle dem der føler sig anderledes og ikke vil sidde i den almindelige skolebus. Filmen er et erotisk/komisk drama og er skabt af John Cameron Mitchell der også stod bag kult rock musical’en ‘Hedwig and the Angry Inch’. Shortbus vakte masser af omtale ved dens premiere og ikke blot fordi manuskriptet kom er skrevet i fællesskab blandt de medvirkende, men især fordi disse også dyrker ægte sex med hinanden i optagelserne - og dertil vrimler det med alverdens bizare karakterer og seksuelle stillinger og orienteringer, kunst og musik. Shortbus er bestemt et af nutidens mest betydningsfulde erotiske filmværker !

Udover film byder vi også velkommen til selveste Ramona Macho der vil gæste os med en live-optræden i filmens ære og ånd! Ramona Macho er kendt fra den Københavnske teater-og queer scene og har tidligere vundet titlen som Frk. Verden.

Vi byder selvfølgelig også på aftens første drink, rigeligt med god musik og hygge i biografens intime café. Så tag i biografen med LUST til en extraordinær film/performance/fest!

Køb billetter her Husets Biograf 

Se eventen på Facebook 

 ___________________________________

Praktisk Info:

Lørdag d. 14. Marts
Starter kl 19:30 - dørene åbner 1 time før
Pris: 70 kr ink drink
Sted: Husets Biograf, Kbh K

Flere indlæg

Søg