HUSK FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 600 KR

  • MIN KURV    0

    Din indkøbskurv er tom.

Svært ved at få udløsning

 

Hej

Min kæreste og jeg, begge på 19, har efterhånden snart været sammen et års tid.
Vi har det rigtig godt med hinanden, selvom vi er de totale modsætninger.

Dog kniber det lidt på forskellige fronter, når det kommer til vores sexliv.
I begyndelsen blev han rigtig hurtig slap, men det fik vi arbejdet lidt med, og nu går det fint. Dog kan han ikke komme når han er sammen med mig, uanset hvad vi næsten prøver.
Det er kun sket 2 gange, og ellers må han ordne det selv.
Det får mig lidt til at føle mig utilstrækkelig, og er ked af at man ikke kan “få det afsluttet”, men har efterhånden vænnet mig til det, og så må man bare nyde at han kan blive ved længere end gennemsnittet. 

Derudover har vi meget sjældent sex i forhold til andre unge – det er vel kun 1-2 gange om måneden, hvilket jeg føler er alt for lidt.
Nu bor vi selvfølgelig ikke sammen, men vi ses i hvert fald en 2-3 gange om ugen.
Tit bruger han undskyldningen at han er alt for træt (generelt er han tit træt, hvilket jeg ikke forstår, da han jo er en ung knejt).
Han har også tildens med at “skylde skylden” på mig (med at han ikke kan komme) fordi at jeg bliver “for våd”.
Dette har dog aldrig været et problem for mig i mine tidligere forhold. Desuden er vi også lidt forskellige når det kommer til hvad vi kan lide af sex.
Han er mere til det stille og rolige, og jeg er mere til “det lidt vildere”, men kan absolut også godt lide det andet, – det bliver bare lidt kedeligt i længden. 

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre, for synes at sex spiller en vigtig rolle i et forhold. Det går mig på at han ikke kan komme når vi er sammen, og det undrer mig at en ung mand på kun 19 har sådan et problem.
Jeg ved ikke om det har noget at gøre med hvor god form man er i (han er slank, men ikke i voldsomt god form), hvor jeg selv er i god form. 

Håber at i kan hjælpe mig.

Venlig hilsen den fortvivlede.

 


Kære fortvivlede

Tak for dit spørgsmål, jeg vil gøre mit bedste for at besvare det J

Du fortæller at din kæreste har svært ved at få udløsning, men at han ingen problemer har med at få det når han er alene og ellers ordner det selv bagefter i har haft sex. Han har fået udløsning 2 gange gennem det år i har været kærester – det interessante her er, hvad var anerledes de 2 gange han fik udløsning? Havde i mere forspil? Havde i haft en super dejlig dag? Prøv at tænk over, om der er et eller andet der kunne have været anerledes lige netop de 2 gange. 

Derudover kan godt være, at din kæreste har været super nervøs første gang i skulle have sex sammen og derfor har haft svært ved at få udløsning. Gentagne dårlige oplevelser kan sagtens sætte sig i kroppen og for din kæreste er sex måske lig med manglende udløsning. Jeg kan godt forstå, at du kan komme til at føle dig utilstrækkelig, men jeg er sikker på, at det bestemt intet har noget med dig at gøre. Jeg tror, at både dig og din kæreste er for fokuseret på, at han skal have udløsning når i har sex, at i måske helt glemmer alt det dejlige der foregår i nuet mellem jer.

Du skriver, at du er ked af, at i kan få det ordentligt ’afsluttet’ – der er super vigtigt, at i ved, at der ikke er nogen bestemt formel på det at have sex. Mange forbinder mandens udløsning med en afslutning på sex, men man får et langt bedre resultat, når man ikke tænker på sex i kasser – forspil – sex – orgasme/udløsning. Øv jer i, at være i øjeblikket med hinanden og smid den forestilling væk om, at hans udløsning er afslutningen. Jo mindre fokus man har på et bestemt mål (udløsning/orgasme), jo mere nydelsesfuldt bliver det.

Du skriver, at i sjældent har sex i forhold til andre unge – hvor mange gange har andre unge sex om ugen? Det er da egentlig også lige meget, hvor meget andre andre har sex? Det vigtigste er, at i har sex, fordi i begge har lyst og det giver jer noget J. Så igen, hav fokus på jeres forhold og ikke hvad alle andre gør, eller hvad i hører i medierne.

I forhold til, at jeres behov inden for sex er forskelligt, så tror jeg, at det handler om, at i skal skabe et trygt rum mellem jer – at man ikke bebrejder hinanden, at man har for lidt sex, eller ikke får udløsning. Her skal i snakke om tingene, og lytte på hinanden. Jeg kan sagtens forstå, at man til tider kan blive frustreret, men husk at man sagtens kan snakke om det på en god måde, uden at pege fingre og bebrejde. Når der er mulighed for, at fortælle helt åbent og ærligt om, hvordan man har det helt indeni (i forhold til de ting du nævner i dit spørgsmål), så er jeg sikker på, at det er trygt for jer begge at udforske nye sider af hinanden.

Jeg ønsker jer alt det bedste!
De bedste hilsner

Julie
Sexolog & Vaginalterapeut 

Flere indlæg

Spørgsmål

Skriv til Sexologerne

Alle spørgsmål til Sexbrevkassen er anonyme og besvares anonymt

Søg