HUSK FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 600 KR

  • MIN KURV    0

    Din indkøbskurv er tom.

Sexfester

Hej Lust,

Efter at have set Lystens hule på DR3, har jeg været på opdagelse i Sexsalonen og jeres univers på Lust.dk. Fantastisk og inspirerende!

Kate Lis fortæller at hun tager til sexfester i første program og jeg har selv snakket med en ven om at lave en. Men det er virkelig svært selv at finde frem til noget på Google.

Så mit spørgsmål lyder, hvordan kommer man med til sådan nogle fester og hvis man selv skal hoste, har I nogle gode råd eller sider, hvor jeg kan finde mere inspiration?

Måske det kunne være et tema til et Sexsalonen-afsnit?

Jeg glæder mig til at høre fra jer ;-)

 

Hej,

Tusind tak for at du skriver! Det er et super relevant spørgsmål som ofte bliver stillet af vores kunder i butikken. Det er lidt svært at vurdere hvor meget erfaring du har ud fra dit brev, så jeg har valgt at svare på dit spørgsmål som om du er helt ny i sexfest-verdenen.

Du har ret i at sexfesterne kan være svære at finde. Danmarks storbyer har ikke en lige så stor etableret sexscene som man kan finde i f.eks. Berlin, London og Amsterdam. Overordnet findes der to typer fester. Man kan enten deltage til private fester der er arrangeret af privat personer og bliver afholdt i eget hjem, eller man kan deltage i større etablerede ”offentlige” fester, der typisk er forbeholdt for medlemmer.

Tricket til spændende oplevelser i sexscenen er faktisk networking og det kan gøres på et par forskellige måder. Min anbefaling er at tage til en af de etablerede fester som Manifest, Hellfire Society eller en af landets swingerklubbers events. Der kan du smage lidt på sexfesterne og lære nogle ligesindede at kende. Mange folk der deltager til disse folk er ligeså interesserede i at udvide deres sexy netværk, og de bedste invitationer til private sexfester får man altså når man giver sig tid til at lære folk bedre at kende. Sexfester er en privat affære, så er mange lidt kritiske når det kommer til hvem de vil invitere med til deres fester og netop derfor er networking så vigtig. Der findes nemlig også lukkede grupper på b.la. facebook hvor medlemmerne holder fester sammen, det gælder bare lige om at bliver venner med de rette.

http://www.manifest.eu - Nordens største fetish-fest, med fester 6-7 gange årligt.

http://www.hellfire-society.com/ - Dejlig sexfest med erotisk udklædning, fester halvårligt.

http://swingerguiden.dk/ - Her kan du finde sex- og swingerklubber og få et overblik over deres events.

http://www.fetlife.com/ - Den kinky version facebook. Her kan du finde mange forskellige events, som f.eks. et munch*

Mit råd til dig ville være at vente med at arrangere en privat sexfest til du har undersøgt nogle af mine andre forslag og fået en fornemmelse for hvordan de her ting typisk foregår. Vælger du alligevel at lave en fest syntes jeg du skal tag et kig på den her hjemmeside.

Jeg håber at mit svar kan hjælpe dig!

Cailín
*Et munch er et afslappet træf for folk med alternative seksuelle livstile, hvor man typisk mødes over en drink eller kaffe for at lære folk at kende og udveksle idéer

Flere indlæg

Spørgsmål

Skriv til Sexologerne

Alle spørgsmål til Sexbrevkassen er anonyme og besvares anonymt

Søg