LUST SALOON - Grand Opening Info

   

 

Byens smukkeste erotiske butik LUST inviterer indenfor til saftige Saloon aftener...
 
Kom med indenfor efter lukketid i Københavns flotteste erotiske butik, lystcentrum og sensuelle epicenter når Lust lancerer Lust Saloon!
 
Formålet er at formidle bredden af det seksuelle landskab, udfordre nysgerrigheden og åbne op for lystens potentialer. Lust Saloon forløber 1-2 gange om måneden og byder på både foredrag, undervisning, film, lounge og workshops. De enkelte Saloon aftener byder blandt andet på temaer som g-punktet, japansk bondage, seniorsex, gudinde aftener, tantra, BDSM og andre populære emner.
 
I løbet af foråret er der bekræftet Saloon aftener med Sara Skaarup (forfatter til Kærlighedskontrakten - en bog om åbne forhold), Johanne Haugaard (sexolog og indehaver af Elsk Dig Selv), Susan Ahrensbach (Sexolog med speciale i Senior Sex) samt hele Københavns SM gudfader Steen Schapiro.
Billetter skal købes på billetto.dk
 
 
Lust Saloon slår dørene op med en stor åbningsfest fredag d. 2. maj '14 fra kl 17-23 i butikken i Mikkel Bryggers Gade. Der er drinks til de første og der sælges bobler billigt i baren. Bag pulten spilles der sexy tunes af ingen mindre end Kool K, Rita Blue og DJ Curious.
 
Så tag din ven/elskerinde/kæreste(r) med under armen når Lust inviterer indenfor; få et glas liflige bobler i svælget og tag en svingom - Lust Saloon er kommet!!
 
 
Se mere om Lust Saloon's kommende events og åbningsfesten på; facebook.com/lustuniverse eller meld dig til nyhedsbrevet på lust.dk her
 
 
Lust
Mikkel Bryggers Gade 3A
1460 København K
+45 3333 0110
Kærlig hilsen Lust Ladies

 

 

 

 


Nyere indlæg